Fejlesztés

Az alapszoftverünk megvásárlása után befektetői segítséggel fejlesztettük ki jelenlegi rendszerünket – szoftver és egyedi hardver elemeket - és ezt alakítjuk folyamatosan tovább, szabjuk testre saját és a piacon feltalált igények alapján.

Forráskódunk architektúrája lehetővé teszi, hogy ha kell jelentős mértékben – akár architektúráját is megváltoztatva – átírjuk, a felhasználói felületeket több kelet-európai nyelvre – orosz, ukrán, bolgár - is fordítottuk.

Ezzel egyidejűleg, a rendszerhez egyedileg illeszkedő, a piacon nem fellelhető berendezéseket terveztetünk és sorozatgyártásra szánunk, amelyek a rendszer integrált  működését biztosítják, azzal a piaci előnnyel, hogy nem kötődnek egyetlen berendezés gyártóhoz sem, viszont mindegyik berendezés mérési adatait képesek fogadni, azokon beavatkozást elvégezni.

A fejlesztés elkészültével egy olyan egyedi hardver és szoftverrendszer állt elő, amelyhez nincs jelenleg hasonló a piacon – egyes elemek, illetve gyártó-specifikus elemek léteznek, de ilyen egységes rendszer még sehol nem található.