Értékesítés és partnereink

Az értékesítéshez egy internetről elérhető verziónk, korlátozott jogosultságú felhasználó került kialakításra, amelyen keresztül az érdeklődők a szoftver minden funkcióját ki tudják internetes hozzáférésen keresztül próbálni. 

A SIS Informatika Kft.-vel napi tárgyalások folytattunk a tulajdonában lévő licensz alapján a BKV Zrt.-hez történő bevezetés támogatásáról. A BKV Zrt. a fejlesztés alatt lévő rendszert megtekintette.
 

A folyamatban lévő KOM Zrt tender nyertes SagemCom Kft.-vel folytattunk a tárgyalások a fejlesztésről a KOM Zrt (MVM Csoport) részére. Bemutatásra került a szoftver megfelelősége a KOM Zrt. specifikációi szerint a francia anyavállalat szoftverfejlesztési részlegével tárgyalások folytak.
 

A Szentpétervár város fejlesztési tanács képviselői Budapesti látogatását a rendszert megtekintették – Smart Infocom Kft.vel közös bemutatón – a helyi bemutató rendszer tervezése folyamatban van. A szentpétervári partnerek az internetes hozzáférésen keresztül tesztelték rendszerünket, az észrevételeik alapján a módosítások 2016. augusztus végére elkészülnek. A szoftveres javítások elkészültek, az elkészült hardver elemek dokumentációjának fordítása és megküldése következik, majd egy demórendszer kerül összeállításra, tesztelésre.

A Balti Ház cég (Szentpétervár) képviselői megküldték műszaki adataikat a mintarendszerhez – ez alapján helyi tesztrendszer konfigurálása folyik. A szentpétervári partnerek az internetes hozzáférésen keresztül tesztelték rendszerünket , az észrevételeik alapján a módosítások 2016. augusztus végére elkészülnek. A partnerek a demófalra szerelt mintarendszert megtekintik és bevizsgálják, ami alapján a szerződéskötést várunk.

A hardver elemek fejlesztéséhez és oroszországi adaptációja kapcsán Időközben az orosz partner jelezte, hogy vállalja a teljes rendszer oroszországi engedélyeztetését a piacra történő bevezetés érdekében, amennyiben a demórendszer problémamentes működéssel bemutatásra kerül.

Befejeztük tárgyalásainkat az Echelon gyártóval, illetve a NES csoporttal VAR partnerségi státusz elnyeréséről, az erre vonatkozó szerződés aláírásra került.

Magyar elemző-tanácsadó cég jelentkezett a szoftver bérlése témában , a szoftveren szimulációkat szeretnének folytatni és azok eredményeit értékelve használják fel tevékenységükhöz.

A bérleti szerződés a bérlő tervei szerint 7-10 éves időtartamra kerül megkötésre.

Osztrák értékesítési tárgyalások:

  1. PROGIS GmbH – Smart Agriculture projekt indítása, melyben a teljes energetikai modult a Smart Innovations Kft. szállítja – projekt alapító dokumentumok tárgyalása, aláírása folyik.
  2. Smart City mintaprojekt indítása osztrák városokban az AEI (Agentur für Europische Integration) kormányügynökséggel együttműködve, amelyben a teljes Smart Energy modult a Smart Innovations Kft. szállítja – projekt alapító dokumentumok tárgyalása, aláírása folyik.